AFA

Qui som què fem i com podem participar?

Fes clic –> per PARTICIPAR i rebre les informacions de l’AFA!

L’AFA de l’Escola l’Entorn us volem donar la benvinguda a un nou curs escolar que comença per als nostres fills i filles i per a nosaltres, els pares i mares que ens sentim amb el deure i l’obligació de dur a terme un seguit de tasques en benefici dels nostres fills i filles i de l’escola, de la qual tots plegats formem part, com a col·lectivitat educativa.

Durant el mes de setembre rebreu la convocatòria per a participar a l’Assemblea General que aquest any serà el 7 d’octubre. Creiem que és important que hi assistim el màxim nombre de pares i mares, ja que és la manera de conèixer el funcionament de l ’AFA, el nostre treball dins l’escola i, perquè és el lloc on podeu aportar el vostre gra de sorra, plantejar aquells dubtes, qüestions o propostes que teniu i participar en la presa de decisions diverses al llarg de l’any. Les assemblees mensuals són el primer dijous de cada mes a les 21.30h, el lloc es comunicarà amb l’ordre del dia, i són obertes a tothom. Rebreu l’ordre del dia a través del grup de WhatsApp de la vostra classe. Volem remarcar que no cal una implicació directa i continuada forçosament, podeu venir sempre que ho considereu oportú, segons els temes que us puguin interessar.

També us volem recordar que la quota de l’ AFA és anual i per família, i que per aquest curs és de 40€ per família (que ja us vam cobrar a aquells que vàreu comprar els llibres a través de l’AFA). Si no l’heu abonat podeu fer un pagament per transferència bancària, pagament amb targeta o amb el rebut de setembre (consultar a la Coordinadora). Aquesta quota permet que l’AFA col·labori en la contractació d’una mestre de música per a Educació Infantil, en la compra de material per a l’escola i en activitats diverses com: festa de Carnestoltes, Projecte Pati, festa final de curs, … A més, fer-se soci permet comprar els llibres de text de l’escola de manera còmode i centralitzada i gaudir d’una àmplia oferta d’activitats extraescolars organitzades per l’ AFA.

A la nostra escola el servei de menjador és gestionat directament per l’AFA. que s’encarrega de la contractació del personal, la compra de tot el menjar i material necessari, l’organització i gestió diària del servei, etc. Aquest model de gestió ens permet oferir un servei de molta qualitat, que hem defensat amb dents i ungles per no perdre la gestió però que sense la feina desinteressada de moltes famílies no seria possible. Per mantenir-lo caldrà seguir comptant amb aquesta col·laboració, sinó no seria sostenible.

L’AFA està organitzada per comissions i segur que podeu trobar un lloc on sentir-vos còmodes, i col·laborar per fer una escola millor. Us animem a col·laborar amb l’AFA i assistir a les reunions ja que és el lloc on, entre tots i totes, es debaten i es prenen les decisions que afecten al funcionament i l’organització del centre. Les reunions de l’AFA són obertes a totes les famílies i es fan el primer dijous de cada mes a 2/4 de 10 del vespre, el lloc es comunicarà amb l’ordre del dia via Whatsapp. Aquest curs les iniciarem el proper dijous dia 7 d’octubre i coincidirà amb l’Assemblea General.. Hi esteu tots convidats!

També ens podeu trobar a www.afaentorn.cat que us animem que visiteu per estar al dia de les nostres activitats, consultar els menús de menjador, trobar la butlleta d’inscripció/modificació dels serveis, etc. La Junta Directiva de l’ AFA d’aquest curs està composada per les següents persones:

PRESIDENTA: Sra. TXELL VILA presidencia@afaentorn.cat
VICE-PRESIDENTA: Sra. LAIA FONTÀS
TRESORERA: Sra. ANNA FEO tresoreria@afaentorn.cat
SECRETARIA: Sra. SONIA BLANCH info@afaentorn.cat

CANALS DE CONTACTE

Si voleu comentar aspectes referents al menjador o casals de l’AFA del vostre fill/a podeu contactar o concertar hora amb la coordinadora del menjador de dilluns a divendres de 9 a 12:30 h i de 15 a 14:30 h a través dels següents canals:

LAIA SALA

Telèfon i WhatsApp:  618 50 15 94
Correu electrònic:  coordinacio@afaentorn.cat

Finalment només ens queda recordar quin és el lema de la nostra escola “TOTS JUNTS FEM ESCOLA!” i que l’AFA la formem totes les famílies i que tots i totes podem col·laborar amb el nostre granet de sorra, hi ha un munt de feines, gestions, comissions…on podem ser útils.

Recordar-vos que ens podeu trobar tots els primers dijous de mes a 2/4 de 10 del vespre a l’escola i a info@afaentorn.cat i https://www.afaentorn.cat/

ANIMEU-VOS!!