XANDALL

Si us voleu descarregar el full per fer la comanda (feu clic al següent enllaç) –> FULL DE COMANDA PEL XANDALL ESCOLAR

El proper curs 2022-2023 el xandall de l’escola el produirà l’empresa Nensactius. Des de l’AFA s’ha apostat per una producció de proximitat i s’ha escollit una empresa de la comarca del Pla de l’Estany on ells mateixos fan el tallatge de la tela i la costura de les peces.

Des d’aquest any també s’han eliminat la samarreta de màniga llarga i els pantalons  logotipats, tot i això, des de Nensactius tindran a disposició pantalons grisos per si alguna familia els vol.

El dessuadora i la samarreta continuaran del mateix color groc, el model pràcticament no ha canviat, de manera que els infants que tinguin el xandall antic el podran seguir fent servir amb normalitat.

Per fer la comanda pel proper curs cal emplenar el formulari que us adjuntem i entregar-lo a la coordinadora de l’AFA abans del dia 27 de maig o a la pròpia empresa el dia 27 de maig a la Jornada de portes obertes d’extraescolars, on hi trobareu una mostra de cada peça i talla per poder emprovar. Un cop feta la comanda, el dia 9 de setembre, Nensactius vindrà a l’escola per entregar-la i fer el cobrament.

Abans de fer la comanda cal tenir en compte:

  1. Tant la samarreta com la dessuadora tenen un encongiment al rentar d’aproximadament un 3%.
  2. Les mides posades poden variar 1 o 2 centímetres.

En cas de tenir més d’un fill, es pot fer tota la comanda en el mateix formulari.

PREUS

DESSUADORASAMARRETA
Talles de 2 a 8: 25€Talles de 2 a 8: 10,5€
Talles de 10 a M: 28€Talles de 10 a M: 12€

A partir de setembre i durant tot el curs hi haurà estoc de dessuadora i samarretes durant a la merceria Marisa de Banyoles.

Merceria Marisa:

Carrer del Canat 1 Telf. 972 57 04 67

*en cas de dificultats per poder imprimir el full de comanda, en trobareu a la vostra disposició amb la Laura (Coordinadora AFA)

xandall@afaentorn.cat