EXTRAESCOLARS

photo-1456735190827-d1262f71b8a3

EXTRAESCOLARS – extraescolars@afaentorn.cat :
Aquesta comissió coordina totes les activitats extraescolars fora de l’horari lectiu, en temps de migdia, per a tots els nens i nenes de l’escola, gestionant els horaris i els espais i organitza el Casal de Bon dia. Les activitats comencen a mitjans de setembre i acaben a finals de maig, de dilluns a divendres. La Laia Sala, contractada per L’AFA, s’encarrega de coordinar aquestes activitats.

L’AFA i la pròpia comissió aposten per oferir aquestes activitats ja que les extraescolars estimulen els aprenentatges i les competències que potencien el desenvolupament integral dels infant  fent xarxa amb les entitats de la comarca i alineant-se amb la línia pedagògica del centre. S’utilitzen metodologies participatives i innovadores on l’infant és el protagonista i es dona continuïtat a les activitats al llarg de tota l’etapa escolar.

extraescolars@afaentorn.cat

–>INSCRIPCIONS del menjador i del bon dia.

–>CIRCULAR INFORMATIVA

–> HORARIS D’EXTRAESCOLARS (si voleu fer la inscripció en alguna extraescolar, heu de fer clic al dibuix amb el nom de l’activitat i entrar a l’enllaç del full d’inscripció).

Ep! RECORDEU QUE PER INSCRIURE’S O PER OBTENIR INFORMACIÓ MÉS CONCRETA CAL ADREÇAR-SE al telèfon, correu electrònic o web que s’indica al full d’inscripció de cada activitat.