PROJECTE PATI

La Comissió de Pati té com a objectiu valoritzar el pati del l’escola fent-lo un espai on jugar i gaudir de l’entorn, tot potenciant-ne les possibilitats educatives i de lleure. És el principal exemple de participació i col·laboració entre tots els agents de la comunitat educativa ja que la comissió la integren alumnes, mestres, famílies i l’Ajuntament de Porqueres,

El procediment s’inicia cada any quan els alumnes dels diferents cursos fan propostes de millores que voldrien fer en el seu pati i els seus representants les presenten a la comissió. A allà s’avaluen les propostes i la seva viabilitat i s’inicia el procés de desenvolupament dels diferents projectes. El dia del Projecte Pati el pati s’obre a les famílies de l’escola que treballen conjuntament per fer realitat les propostes, donant vida al lema “TOTS JUNTS FEM ESCOLA!”.

El Projecte Pati depèn absolutament de la col·laboració de les famílies i de la suma d’experteses i aptituds dels seus membres. Si creus que hi pots donar un cop de mà, no dubtis en contactar amb nosaltres. Us animem a totes i a tots a participar-hi!

pati@afaentorn.cat